AKTUELLT MEDLEMSBREV

HÖSTBREV 2021                                                   20 augusti 2021


Hej medlemmar och vänner!

Föreningens styrelse är tillbaka efter sommaruppehållet och höll i veckan ett möte.
Vi konstaterade att Covid-läget är på våg åt rätt håll, men att det fortfarande gör den närmaste framtiden osäker för aktiviteter/evenemang. Normalt förbereder vi vid denna tid på året vår traditionella Heurigenkväll. Men myndigheternas rekommendationer gör att vi än så länge avvaktar och siktar på ett genomföra Heurigenkvällen senare på hösten - om det är möjligt.


Utomhusevenemang bör dock nu vara möjliga – åtminstone för alla som är vaccinerade, även om vi måste fortsätta vara försiktiga i umgänget. Vi startar därför föreningshösten ”ute i det gröna”
den 2 september (detaljer längre ner i detta brev).


Vi håller även på att undersöka evenemangslokaler inför höst och vinter. De flesta platser är dock än så länge inte tillgängliga eller bokningsbara. Eftersom vi vet att en del medlemmar längtar efter att träffa varandra har vi som ett provisorium hittat på en variant som vi kallar STYRELSEMÖTE + .
Det betyder att styrelsen avser att hålla sina nästa tre möten ute på Stockholmskrogar, men sitter kvar efter sina möten, och nu kan medlemmar som vill ansluta - förutsatt att Covid-läget tillåter det. Vi kommer även här hålla oss till myndigheternas rekommendationer angående max antal personer per bord etc.

Här är våra datum för STYRELSEMÖTE+  :
23 september
21 oktober
24 november
Vi återkommer med plats och klockslag.


Förhoppningsvis kan vi ses snart!
Bästa hälsningar,

Styrelsen
Svensk-Österrikiska Föreningen

 


HÖSTUPPTAKT på Södermalm
med skulpturvandring och träff i parken
Torsdag 2 september 2021
En liten guidad skulpturvandring inleder kl. 17.00 i hörnet Katarina Bangata/Södermannagatan
och slutar ca. en timme senare kl. 18.00 vid KAJSAS I PARKEN i Vitabergsparken, där det finns all slags förtäring att köpa och där vi kan umgås utomhus i mindre grupper (max 4 personer vid ett bord!).
Anmäl dig gärna snarast via mail och ange om du vill vara med i skulpturvandringen eller om du bara vill ansluta först kl 18 i ”Kajsas i Parken”.  Maila till info@svensk-oesterrikiska.se
EVENEMANGET FÖRUTSÄTTER ACCEPTABEL VÄDERLEK!