Program och Meny

info@svensk-oesterrikiska.se

Svensk-Österrikiska Föreningen inbjuder till


Balnatt i Wien 2020


Grand Hôtels Vinterträdgård

Lördag den 8 februari 2020

Meny*


Rostad piggvar med karamelliserade hasselnötter och brynt smör, serveras med vinägerkokt rödbeta och friterade morötter


Roasted turbot with caramelized hazelnuts and browned butter, served with vinegar cooked beetroot and deep-fried carrots


Sachertorte


Sacher cake


Viner


2018 Weingut Leth, Grüner Veltliner, Niederösterreich


2017 Weingut Leth, Blauer Zweigelt, Niederösterreich


2017 Weingut Kracher, Beerenauslese Cuvée, Burgenland




Allergener: fisk nötter, lactos, mjölk, protein

Allergens: fish, nuts, lactose, milk, protein



* behov av specialkost, allergier etc. anges på formulären vid biljettbeställning

Program

  

Medlemmar ur

Stockholms Strauss-Orchester

och

Leif Kronlunds Orkester

underhåller under middagen och spelar upp till dans


kl. 18.00  Samling med välkomstdrink


kl. 19.00  Middag


kl. 20.00  Kvällens stjärna Elisabeth Meyer


kl. 20.30  Balen öppnas med festpolonäs Fächerpolonaise av C.M. Ziehrer


kl. 22.30  Lottdragning


kl. 01.00  Godnattvalsen

 

 

Svensk-Österrikiska Föreningen

Box 6091

102 32 Stockholm

Kontakt

 info@svensk-oesterrikiska.se

Copyright © 2018 Svensk-Österrikiska Föreningen                    Use of Cookies               Dataskydd